Leenheer uw partner in
fire safety & compliance


Leenheer is al meer dan 15 jaar een begrip in de brandbeveiliging, brandbestrijdings- en bluswatersystemen.
We zijn een betrouwbare partner voor (SEVESO/ BRZO-)bedrijven voor onder meer grote klanten in de (petro)chemische sector. Als onafhankelijke partij kunnen we objectief naar brandveiligheid en gerelateerde vraagstukken van onze klanten kijken en hierop uitstekend adviseren. Wij hebben ons eveneens gespecialiseerd in het opstellen en implementeren van ITO-plannen. Daarnaast hebben we in eigen beheer een inspectietool ontwikkeld, welke bij grote klanten tot volle tevredenheid dagelijks wordt gebruikt.

Missie & visie


Onze missie
"Compliance is voor ons een vertrekpunt, geen eindstation."
Wij zetten ons elke dag in om de risicobeheersing in de industrie naar een hoger plan te tillen. Wij willen klanten bewust maken en doeltreffende oplossingen bieden voor (toekomstige) veiligheidsrisico’s zodat zij kunnen focussen op hun core business.
Onze visie
"Zo dicht mogelijk op de ontwikkeling."
Grip op brandveiligheid en bluswatersystemen verhogen in een markt waarin er meer aandacht voor mens en omgeving ontstaat en bedrijven zélf een grotere verantwoordelijkheid moeten nemen.
Een duurzame oplossing bieden voor acute, complexe brandveiligheid vraagstukken van onze klanten.
Met onze digitale tools, de jarenlange ervaring en specifieke expertise zijn wij voor de industrie een een vanzelfsprekende partner en adviseur.

Onze kernwaarden


Betrouwbaar
Leenheer is al meer dan 15 jaar een begrip in de brandveiligheid, bij grote (SEVESO/ BRZO) bedrijven binnen NL en de EU.

Onafhankelijk
Wij opereren volledig onafhankelijk, en kunnen hierdoor altijd objectief adviseren.

Expertise
Onze experts worden geconsulteerd voor de meest complexe vraagstukken. We werken alleen samen met toonaangevende partners uit de industrie.

Klant Centraal
De vraag van onze klant is ons uitgangspunt. Ieder bedrijf is anders, de beste oplossing is in de meeste gevallen maatwerk.

Problem Solver
We hebben een ‘can do’ mentaliteit, en werken altijd samen met onze klanten om problemen vlot én gedegen op te lossen.

No-nonsense
Onze adviezen zijn to-the-point en nuchter. Dit zorgt voor hogere efficiency en een overzichtelijk kostenplaatje

Ons team


“It’s not a job, it's a mission”
Het team van Leenheer bestaat uit ervaren adviseurs met een unieke combinatie van kennis en ervaring in de advisering van SEVESO (BRZO) en risicorelevante bedrijven. Daarnaast werken wij wanneer er aanvullende expertise nodig is, samen met andere deskundige adviesbureaus en experts, zodat wij ieder vraagstuk van onze klanten op optimale wijze kunnen aanpakken.
Onze toegewijde medewerkers hebben diepe kennis en ervaring met de problematiek van onze opdrachtgevers, en zijn in staat zich in te verplaatsen in de vraagstukken van onze klanten.
Onze adviezen, en oplossingen zijn praktisch en doeltreffend en leiden tot lange termijn samenwerkingen met onze klanten.
Certificering & lidmaatschappen
Kwaliteit staat voor ons voorop. Kennis en expertise van onze medewerkers, slimme digitale innovaties die mede bijdragen aan veiligere omgeving. Ons bedrijf voldoet daarom aan de vereiste certificaten die nodig zijn om ons werk uit te voeren.
Leenheer is VCA** en ISO9001 gecertificeerd.

Wij zijn verder lid van de Verenigde Brandveiligheid Experts (VBE) en de National Fire Protection Association (NFPA).

Referenties


Onze klanten zijn afkomstig uit diverse branches en sectoren, van petrochemie, tankopslagbedrijven, energie, afval, zware industrie tot op- en overslagbedrijven. Daarnaast adviseren wij ook veelvuldig hulpdiensten, zoals de brandweer. Samen met onze partners dragen wij bij aan een veiliger Nederland.
Uiteraard leveren we graag referenties aan op uw verzoek.

Vacatures


Open Sollicitatie
Leenheer BV is aan het groeien. We zijn doorlopend op zoek naar talent en versterking. Hou je van complexe vraagstukken en heb je affiniteit met (brand)veiligheid, (SEVESO/ BRZO-)bedrijven en beschik je over kennis van relevante wet- en regelgeving?
Krijg je energie van werken voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches en complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en bluswater? Wil je elke dag concreet bijdragen aan de veiligheid van (SEVESO/ BRZO-) bedrijven? Kortom, ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving, veel eigen verantwoordelijkheid en kansen om je verder te ontwikkelen? Dan is Leenheer de perfecte omgeving om je ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Neem telefonisch contact met ons op.
Of stuur je CV met motivatiebrief als open sollicitatie naar erik@leenheer.eu
Stages of afstudeeropdrachten
Geïnteresseerd in een stage of afstudeeropdracht bij Leenheer? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.
INDUSTRY 360°